Najboljša brezplačna spletna knjižnica

Kino z muco Ino

FORMAT: PDF EPUB MOBI
DATUM IZDAJE: 2020
VELIKOST NA DATOTEKO: 12,52
ISBN: 978-961-278-480-5
JEZIK: SLOVENŠČINA
AVTOR: Bina Štampe Žmavc
CENA: BREZPLAČNO

Vse Bina Štampe Žmavc knjige, ki jih berete in prenesete pri nas

Opis:

Sodobna in hkrati večna téma – v večni, tudi sodobnemu (malemu) bralcu ljubi pesniški formi in … prikupno mačji podobi. Bina Štampe Žmavc v najžlahtnejši maniri nadaljuje tradicijo balad in romanc, kot so prejšnje rodove spremljale s Prešernovim Povodnim možem in Kovičevim Mačkom Murijem, in jo nadgradi z dodajanjem prepoznavno svojih komponent zgodbe v zgodbi in izvirnih neologizmov. V sodelovanju s slikarko Kristino Krhin sta ustvarili dovršeno mojstrovino, ki se je bodo razveselili otroci in odrasli. Od kitice do kitice, od verza do verza, ki v iskrivo ustvarjalnem besednjaku nizajo pripoved, se s Pinom in Ino odpravimo v kino: z njima se muzamo in trepetamo, ko skupaj vstopamo v novo zgodbo. Uvodni galantno-plesni takti komajda dajo slutiti napeto zgodbo – pravo pravcato krimi-mijav-ko –, ki se bo odvrtela pred zbrano druščino. Pester nabor junakov, ki v zgodbi nastopajo, daje polet otroški domišljiji, ritmizirano glasbeno ozadje ton pripovedi, dodelane ilustracije pa še dodatno pritegujejo pozornost malega občinstva. In čeprav je na nogah sam cvetober mačkonov, sploh ni izključeno, da se pozornosti vrlih mišjevarstvenikov sem in tja ne bi navihano izmuznila kakšna miš!

...anes od verza do verza s Pinom in Ino odpravimo v kino ... PDF Zaljubljena krimi-mijav-ka ... . Z njima se muzamo in trepetamo. Uvodni galantno-plesni takti komajda dajo slutiti napeto zgodbo, pravo pravcato krimi ... About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Na svetovni dan knjige se je rodila nova imenitna slikanica, pesnitev Bine Štampe Žmavc KINO Z MUCO INO. https://www.mohorjeva.org/izdelek/kino-z-muco-ino/ K ... Bina Štampe Žmavc s svojo novo knjigo KINO Z MUCO INO ob ... ... . https://www.mohorjeva.org/izdelek/kino-z-muco-ino/ Kino z muco Ino Recenzijski izvod: Kino z muco Ino Z novo pesnitvijo na svoj račun prišli vsi ljubitelji mačka Murija Kajetana Koviča, torej legendarnih mačjih prigod, ki so zaznamovale številne generacije 1 poslovni prostor Poziv k oddaji ponudbe ... Kino z muco Ino je mačja pesnitev, natančneje »zaljubljena krimi-mijav-ka«. Kot pove hudomušen podnaslov, gre za kombinacijo ljubezenske zgodbe in kriminalke, pri čemer prva tvori okvir, slednja... Založnik o knjigi Od kitice do kitice, od verza do verza, ki v iskrivo ustvarjalnem besednjaku nizajo pripoved, se s Pinom in Ino odpravimo v kino: z njima se muzamo in trepetamo, ko skupaj vstopamo v novo zgodbo. Uvodni galantno-plesni takti komajda dajo slutiti napeto zgodbo - pravo pravcato krimi-mijav-ko -, ki se bo odvrtela pred zbrano druščino.

2020 Kino z muco Ino . Maček Pino muco Ino je povabil v mačji kino. Kino čudežna je reč, kadar muca ti je všeč. 5. 10. 2020 Nace se uči drugače . Nace je odkril zbirko mladinskih romanov, ki jih obožuje, in to kljub temu, da je dislektik. ... BINa štampe žmavc: kINo z muco INo Kontakt Uredništvo t 01 244 36 70 [email protected] Zaljubljena krimi-mijav-ka Sodobna in hkrati večna téma - v večni, tudi sodobnemu (malemu) bralcu ljubi pesniški formi in… prikupno mačji podobi. Bina Štampe Žmavc v najžlahtnejši maniri nadaljuje Bina Štampe Žmavc: Kino z muco Ino Zdenka Mastnak : Mohorjevi knjigarni sta spet odprti, vabljeni! Mohorjeva družba je kot prva slovenska založba pred 170-imi leti začela slovensko knjigo prinašati v vsak slovenski dom. V najbolj prelomnih časih je bila slovenska knjiga povezovalni in konstituitivni element slovenskega naroda, zlasti, ko ... Wydawany od 1966. Na jego łamach publikują zarówno doświadczeni, wybitni krytycy filmowi, jak i młodzi dziennikarze. Knjiga tedna Celjske Mohorjeve: KINO Z MUCO INO* 2. novembra, 2020. Deli. Facebook. Twitter. Pinterest. Linkedin. Email. Print. Viber * oglasno sporočilo. Zaljubljena krimi-mijav-ka. Sodobna in hkrati večna téma - v večni, tudi sodobnemu (malemu) bralcu ljubi pesniški formi in … prik...